Prezi gastcollege minor Industrial Management – #IMT13

Prezi gastcollege minor Industrial Management – #IMT13

Hieronder tref je de prezi aan van het gastcollege dat ik gaf aan ongeveer 30 studenten van de minor Industrial Management aan de HAN. Zij gaan o.a. allerlei bedrijven bezoeken en een buitenlandse studiereis maken. Die studiereis moeten ze helemaal zelf voorbereiden en door middel van sponsoring gefinancierd krijgen. Daarbij is het onderwerp publiciteit natuurlijk belangrijk. Vandaar mijn gastles over hoe je social media in kunt zetten voor sponsoren en het project.

Was leuke groep die al meteen ideeën had hoe het een en andere op te zetten.

Je kunt de presentatie afspelen en full screen bekijken.

Voor meer informatie over dit project kun je kijken op:
Website IMT’13
Facebook Industrial Management Tour
Twitter @IMTour13hashtag #IMT13

Kijk ook eens op deze plekken voor meer informatie van HAN Techniek:
Blog Studeer techniek
Twitter Studeer Techniek (@studeertechniek)
Facebook HAN Studeer Techniek
Facebookpagina HAN University of Applied Sciences

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This