Videoblog: Kick-off HAN Food & Business 2013

Videoblog: Kick-off HAN Food & Business 2013

2 september vond de kick-off plaats van de opleiding Food & Business van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).
Denise en Floor, studentes van Food & Business vragen enkele studenten waarom ze deze opleiding hebben gekozen, waar ze over 5 jaar staan en wat ze van de presentatie van Charles van Goch, CEO en oprichter van Mise en Place vonden.
Daarnaast komen er op het eind ook enkele docenten aan het woord over de bijzondere presentatie en horen we van Carles van Goch wat hij er zelf van vond.
Paul van der Hoek, opleidingscoördinator Food & Business geeft de studenten nog een boodschap mee.

Twitter: http://www.twitter.com/fbnhan (@fbnhan)
facebook: https://www.facebook.com/FoodBusinessHAN
weblog: http://blog.han.nl/foodandbusiness/
website: http://www.han.nl/foodandbusiness

[pl_video type=”youtube” id=”dHJ_FPQjGsg”]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This