Select Page

HAN no. 1 van grote hogescholen 2013 – Elsevier

HAN no. 1 van grote hogescholen 2013 – Elsevier

In de categorie ‘grote hogescholen’ staat de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) op de 1e plaats in de ranglijst die het weekblad Elsevier over 2013 heeft opgesteld.

Uitgangspunt van de vergelijking is de Nationale Studenten Enquête (NSE). Daarin is studenten gevraagd hoe zij hun opleiding in het algemeen beoordelen. De HAN heeft daarbij verhoudingsgewijs de meeste opleidingen met tevreden studenten.

In de nieuwe editie van ‘De beste studies’ heeft het blad in samenwerking met onderzoeksbureau ResearchNed in totaal 201 voltijdse bacheloropleidingen met elkaar vergeleken. Ze hebben dat gedaan op een aantal aspecten, zoals de inrichting van de opleiding, de docenten, de interne communicatie en de organisatie. Van de HAN zijn 61 opleidingen beoordeeld.

Van: HAN website

Bron: Elsevier

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This