Select Page

Videoblog: Nationale Finale Student Companies 2013 met Compatree

Videoblog: Nationale Finale Student Companies 2013 met Compatree

Compatree, een studentenbedrijf (student company) van 7 enthousiaste studenten van de HAN-opleiding Technische Bedrijfskunde, koopt oude bureaulampen via Marktplaats.nl en kringloopwinkels op en transformeert ze tot hippe functionele retro-design tablethouders.

Op 15 mei wonnen de studenten de halve finale van Jong Ondernemen, waardoor ze op 10 juni mochten strijden in de nationale finale van hbo-studentenbedrijven!

Oud-HAN student CMV en drama teacher Marijtje Rutgers ging kijken bij de landelijke Jong Ondernemen 2013-finale met student companies in Amsterdam.

Interviews met Henkjan Garretsen (directeur Compatree), Joop van den Ende (directeur DeLaMar theater), Karina Bliek (Jong Ondernemen), Arko van Brakel (dagvoorzitter/directeur de Baak), Wim Rutgers (HAN Student Companies), Fokko Bakker (bedrijfsbegeleider Compatree) en Guus Bosman (financieel begeleider Compatree).

Ze behoren daarmee tot de 5 beste hbo student companies van Nederland.
En daar is de HAN trots op.

Zie ook het nieuwsbericht op de HAN website.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This