Videoblog: Nationale Finale Student Companies 2013 met Compatree

Videoblog: Nationale Finale Student Companies 2013 met Compatree

Compatree, een studentenbedrijf (student company) van 7 enthousiaste studenten van de HAN-opleiding Technische Bedrijfskunde, koopt oude bureaulampen via Marktplaats.nl en kringloopwinkels op en transformeert ze tot hippe functionele retro-design tablethouders.

Op 15 mei wonnen de studenten de halve finale van Jong Ondernemen, waardoor ze op 10 juni mochten strijden in de nationale finale van hbo-studentenbedrijven!

Oud-HAN student CMV en drama teacher Marijtje Rutgers ging kijken bij de landelijke Jong Ondernemen 2013-finale met student companies in Amsterdam.

Interviews met Henkjan Garretsen (directeur Compatree), Joop van den Ende (directeur DeLaMar theater), Karina Bliek (Jong Ondernemen), Arko van Brakel (dagvoorzitter/directeur de Baak), Wim Rutgers (HAN Student Companies), Fokko Bakker (bedrijfsbegeleider Compatree) en Guus Bosman (financieel begeleider Compatree).

Ze behoren daarmee tot de 5 beste hbo student companies van Nederland.
En daar is de HAN trots op.

Zie ook het nieuwsbericht op de HAN website.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This