Fotoblog: HAN Eco-marathon 2013

Fotoblog: HAN Eco-marathon 2013

Voor de 5e maal is de HAN Eco Marathon gehouden, dit keer op vrijdag 14 juni 2013 op het Midlandcircuit in Lelystad. Opdracht voor 8 studententeams Autotechniek uit het 1e jaar: bouw zelfgemaakte superzuinige auto’s op basis van een klein budget, die minimaal 30 km per uur rijden. Ze hebben er een half jaar aangesleuteld en nu kon er geraced worden. Welk team zette de beste duurzame prestaties neer? Lees meer!

Klik op een foto voor een vergroting en om door het album te bladeren.

Met dank aan Peter de Haan voor de fotografie!

Bekijk ook de facebookpagina van HAN Automotive en lees de weblog Studeer Techniek.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This