Select Page

Videoblog: Korte impressie Seminar en bedrijvenmarkt “Duurzaam bouwen, een kwestie van doen”

Videoblog: Korte impressie Seminar en bedrijvenmarkt “Duurzaam bouwen, een kwestie van doen”

De HAN organiseerde donderdagmiddag 25 april 2013 in Arnhem het seminar en bedrijvenmarkt ‘Duurzaam bouwen, een kwestie van doen’

Het thema van deze middag was Ecologisch en Bio-based materiaalgebruik. De middag werd mede aangeboden namens de Europese projecten CAP’EM en SIA RAAK.

De middag begon met een bedrijvenmarkt, waar tal van ondernemingen hun uiteenlopende activiteiten op het gebied van duurzaam bouwen lieten zien. Het seminar werd geopend door Gelders gedeputeerde Annemieke Traag.

http://www.han.nl/builtenvironment
http://www.energieneutraalbouwen.nl

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This