Select Page

Videoblog: Uitnodiging workshop HBO-congres – Toezicht in hbo #hbocongres

Videoblog: Uitnodiging workshop HBO-congres – Toezicht in hbo #hbocongres

Workshop 14: Toezicht op het hbo in troublesome times
Toelichting door: Frans de Vijlder (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Presentatoren workshop: prof. mr. Pieter Huisman (Haagse Hogeschool, Academie voor Bestuur, Recht en Veiligheid) en dr. Frans de Vijlder (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, lectoraat Goed Bestuur en Innovatiedynamiek in Maatschappelijke Organisaties)

De workshop behandelt beleids- en wetgevingsontwikkelingen in het toezicht op de hogescholen en reflecteert met behulp van praktijkcasus op dilemma’s bij het ontwerpen van in- en extern toezicht op kwaliteit en bestuur. Wat moet centraal, wat kan decentraal? Welke is de verantwoordelijkheid van de professionals, welke van management en bestuur?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This