Select Page

Videoblog: Uitnodiging workshop HBO-congres – Toezicht in hbo #hbocongres

Videoblog: Uitnodiging workshop HBO-congres – Toezicht in hbo #hbocongres

Workshop 14: Toezicht op het hbo in troublesome times
Toelichting door: Frans de Vijlder (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Presentatoren workshop: prof. mr. Pieter Huisman (Haagse Hogeschool, Academie voor Bestuur, Recht en Veiligheid) en dr. Frans de Vijlder (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, lectoraat Goed Bestuur en Innovatiedynamiek in Maatschappelijke Organisaties)

De workshop behandelt beleids- en wetgevingsontwikkelingen in het toezicht op de hogescholen en reflecteert met behulp van praktijkcasus op dilemma’s bij het ontwerpen van in- en extern toezicht op kwaliteit en bestuur. Wat moet centraal, wat kan decentraal? Welke is de verantwoordelijkheid van de professionals, welke van management en bestuur?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This