Select Page

Videoblog: aankondiging workshop HBO-Congres #hbocongres

Videoblog: aankondiging workshop HBO-Congres #hbocongres

Tijdens het hbo-congres van 18 april gaat de HAN een workshop houden over hun co-creatie met energiebedrijven. Wij lichten vast een tipje van de sluier op!

HAN engineering en de netbedrijven werken samen aan een uniek leerwerk traject HBO elektrotechniek (energievoorziening van de toekomst). Mensen met een opleiding of baan met weinig perspectief kunnen in dit traject een nieuwe baan (3 dagen) combineren met een opleiding (2 dagen). Als zij nog niet aan de toelatingseisen voldoen kunnen ze een voorbereidingstraject volgen.

Informatie HBO-Congres
Informatie workshops HBO-Congres
Informatie op de HAN website

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This