Videoblog: Praktijkhuis HAN

Videoblog: Praktijkhuis HAN

Het Praktijkhuis is een gezamenlijk initiatief van het Instituut Verpleegkundige Studies en het Instituut Paramedische Studies. In het Praktijkhuis hebben de opleidingen Ergotherapie, Logopedie, Fysiotherapie, Medische Hulpverlening, Verpleegkunde en Voeding & Diëtetiek een eigen, herkenbare plek gekregen waarmee kleinschaligheid binnen grootschaligheid is gerealiseerd. Studenten worden in een real life omgeving met een state-of-the-art inrichting opgeleid tot uitstekende, toekomstbestendige zorgprofessionals. Zo is er voor Ergotherapie een compleet appartement gerealiseerd, beschikt Voeding & Diëtetiek over een moderne keuken met restaurant en is er een high care zaal ingericht voor studenten van de opleidingen Verpleegkunde en Medische Hulpverlening.

In het Praktijkhuis oefenen de studenten hun praktische vaardigheden. Dit kan begeleid, onbegeleid of via een casuïstiek waarbij een simulatieclient een belangrijke rol kan spelen. Studenten kunnen in het Praktijkhuis altijd terecht bij de praktijkcoaches. Deze docenten hebben een werkplek midden in het Praktijkhuis en zijn door studenten te benaderen met alle vragen die ze hebben.

Lees meer op het weblog van het Praktijkhuis en volg ze via twitter @praktijkhuis
Binnenkort komen er hier en op het weblog van het Praktijkhuis videoblogs die ik daar ga maken. Hieronder alvast een kennismaking met het Praktijkhuis.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This