Videoblogs: stage bij HAN Bedrijfseconomie

Videoblogs: stage bij HAN Bedrijfseconomie

In onderstaande video’s komen diverse thema’s aanbod met betrekking tot stage bij HAN Bedrijfseconomie.

Ervaringen en voordelen stage HBO-opleiding Bedrijfseconomie

Vergroot je wereld met ervaringen van de stage van de HBO-opleidinge Bedrijfseconomie en bekijk welke voordelen er aan een stage zitten. Vooral het feit dat je ‘s avonds geen huiswerk hebt genoemd door de studenten in deze video.

Goede voorbereiding en daarna een stage terugkomdag bij HBO-opleiding Bedrijfseconomie

Een goede voorbereiding op een stage en de juiste vakken zijn belangrijk bij een stage. Daarnaast is een stage terugkomdag een perfect middel om ervaringen uit te wisselen.

Vergroot je wereld van Bedrijfseconomie met deze video.

Doel van een stage bij HBO-opleiding Bedrijfseconomie en hoe vind je een stage

Het vinden van een stage kan lastig zijn. Het hangt vooral veel af van je eigen inzet en netwerk. Maar wat is eigenlijk het doel van een stage in het HBO?

Stage bij HBO-opleiding Bedrijfseconomie: tips en valkuilen

De opleiding Bedrijfseconomie van de Hogeschool va Arnhem en Nijmegen (HAN) houdt elk jaar een terugkomdag. Studenten delen ervaringen met elkaar en met toekomstige stagiaires. Altijd goed natuurlijk om te weten wat de tips en de valkuilen nu zijn bij stage.

Vergroot je wereld van Bedrijfseconomie met deze video.

Interviewer Stijn Kuipers, 4e jaars HAN Bedrijfseconomie.
Music by Dan-O at DanoSongs.com

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This