HAN Honourslab!

HAN Honourslab!

In februari 2013 start de HAN met Honourslab!, een multidisciplinair honourstraject bestemd voor alle topstudenten van de hogeschool die zelfbewust in het leven staan en die effectief kunnen samenwerken. Studenten die al een basis hebben gelegd binnen hun eigen opleiding en zelf constant op zoek zijn naar die kennis die ze nodig hebben. Studenten die een bijdrage willen leveren aan het innovatievermogen van de beroepspraktijk. Voor studenten die hun talent en passie inzetten om zo een vernieuwende en duurzame bijdrage te leveren aan het werkveld. Dat kan een vernieuwend concept zijn, maar ook een concreet product of een dienst.

Meer informatie over Honourslab! is te vinden op de HAN website en de weblog van Honourslab!

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN Honourslab!.

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”PLoGe2kCsu8NY8aLsoFN53iGDZEhCzbPHP” playerLocation=”normal”]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This