Select Page

HAN Honourslab!

HAN Honourslab!

In februari 2013 start de HAN met Honourslab!, een multidisciplinair honourstraject bestemd voor alle topstudenten van de hogeschool die zelfbewust in het leven staan en die effectief kunnen samenwerken. Studenten die al een basis hebben gelegd binnen hun eigen opleiding en zelf constant op zoek zijn naar die kennis die ze nodig hebben. Studenten die een bijdrage willen leveren aan het innovatievermogen van de beroepspraktijk. Voor studenten die hun talent en passie inzetten om zo een vernieuwende en duurzame bijdrage te leveren aan het werkveld. Dat kan een vernieuwend concept zijn, maar ook een concreet product of een dienst.

Meer informatie over Honourslab! is te vinden op de HAN website en de weblog van Honourslab!

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN Honourslab!.

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”PLoGe2kCsu8NY8aLsoFN53iGDZEhCzbPHP” playerLocation=”normal”]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This