Select Page

Videoblogs: Werktuigbouwkunde student Sander Lucas wint Aanmoedigingsprijs DNV KEMA

Videoblogs: Werktuigbouwkunde student Sander Lucas wint Aanmoedigingsprijs DNV KEMA

Op de Dag van de Duurzaamheid is de DNV KEMA Aanmoedigingsprijs 2012 gewonnen door werktuigbouwkundestudent Sander Lucas.

De vierdejaarsstudent kreeg de prijs uit handen van Peter Vaessen, principal consultant bij DNV KEMA, voor ISUNA: een montagesysteem voor zonnepanelen op platte daken.
Hier zij 5 minuten durende pitch.

ISUNA is de afkorting voor Inteqnion Solar Systems, Stanstechniek Gaanderen, Ubbink, Nederland, Achterhoek. Deze Achterhoekse bedrijven bestrijken samen de waardeketen voor Photovoltaïsche (elektriciteitsleverende) zonne-energiesystemen: Ubbink levert de zonnepanelen, Stanstechniek het onderstel en Inteqnion verzorgt de installatie.

In deze video praat Zohal Rezaie, 4e jaars student HAN ICA met Sander.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This