Select Page

Videoblogs van ondenemersfestival CvO in Arnhem en Nijmegen

Videoblogs van ondenemersfestival CvO in Arnhem en Nijmegen

Vorige week bestond het CvO 10 jaar en dat werd goed gevierd. Onder andere met een Ondernemersfestival in Arnhem en Nijmegen. Jonge ondernemers en oud-HAN studenten presenteerden zich aan de HAN studenten. Uiteraard waren we er ook en Zohal, ICA student Communicatie & Multi-media Design aan de HAN interviewde een aantal mensen, waaronder Geert-Jan Sweers van CvO, Wim Rutgers van Student Companies en diverse ondernemers en bezoekers. Aan bod komt bijvoorbeeld het onderwerp: eigenschappen van een ondernemer.

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”PLoGe2kCsu8NZ_hZ3dBXuEpUZptL3O3bCh” playerLocation=”normal”]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This