Select Page

Videoblog: Eindpresentatie ontwerpopdracht 1e jaars HAN Industrieel Product Ontwerpen

Videoblog: Eindpresentatie ontwerpopdracht 1e jaars HAN Industrieel Product Ontwerpen

De opdracht die studenten HAN Industrieel Product Ontwerpen (IPO) hebben gekregen is het ontwerpen van een houten bureaulamp of kartonnen zitkrukje voor jongeren van 15-25 jaar. Ze hebben van hun ontwerp een 1 op 1 model gemaakt en deze op de doelgroep getest. Aan de hand van deze test hebben ze verbetervoorstellen gedaan.
De modellen en de verbetervoorstellen hebben ze aan elkaar gepresenteerd. D.m.v post-ids werd er gestemd. Directeur Herman Janssen van Instituut Engineering koos ook nog 2 winnaars.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This