Select Page

Presentatie Social Media aan HAN Werktuigbouwkunde

Presentatie Social Media aan HAN Werktuigbouwkunde

Gistermiddag mocht ik weer een presentatie geven aan HAN collega’s. Dit keer waren het de docenten van Werktuigbouwkunde van de faculteit Techniek van de HAN.

Was weer een leuke meeting. Er kwam behoorlijk wat los en ik zag dat er mensen zaten te poppelen om aan de slag te gaan. En dat bleek ook wel ‘s avonds, want er kwamen diverse tweets langs 🙂

Natuurlijk is er nog veel te bediscussiëren over hoe en wat maar daar nemen ze de tijd voor. De awareness is er nu. Hieronder vind je de sheets met daarin ook de gebruikte video’s. Uiteraard kun je de sheets ook in SlideShare vinden.

http://www.slideshare.net/HansMestrum/presentatie-social-media-han-werktuigbouwkunde

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This