Select Page

Videoblog: HAN Digital Magazine Award 2012

Videoblog: HAN Digital Magazine Award 2012

Studenten teams hebben hard gewerkt aan het totaal concept van het digitale magazine. Elk team presenteert in 5 minuten hun concept voor een vakjury en aanwezigen. Elke presentatie wordt gevolgd door een kort vragenrondje door de jury.
Het magazine dat het beste aansluit bij de doelstellingen van de (fictieve) opdrachtgever en een vernieuwend, origineel concept heeft en waarvan het concept in de esthetische uitwerking herkenbaar en goed terug komt wint de uiteindelijke award.

De presentaties vonden plaats op 30 mei 2012. Team Touch won de Award.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This