QRM Conferentie 2012

QRM Conferentie 2012

QRM Conferentie 2012De eerste QRM Conferentie buiten de VS vindt plaats in Nederland. De conferentie biedt een forum om de ervaringen met de implementatie van QRM in de VS te combineren met de bevindingen over QRM-toepassingen in Europa.

Datum: 5-7 juni, 2012
Locatie:World Trade Center, Arnhem
Sluitingsdatum inschrijving: 28 mei, 2012
 

De conferentie
Casuïstiek van diverse bedrijven
Bedrijfsexcursies om QRM in de praktijk te zien
Presentaties en discussies over actuele QRM onderwerpen

Netwerken om oude en nieuwe QRM collegae te ontmoeten
Diner in één van de mooiste parken van Arnhem

Kom en ervaar deze drie dagen van QRM casuïstiek, bedrijfsexcursies, discussies, netwerken en meer. Ga voor meer informatie over dit evenement naar de conferentie website www.qrm-centrum.nl.

Schrijf nu in en bespaar €50,-
Schrijf in vóór 1 mei en bespaar € 50,- op de inschrijfkosten.

QRM Conference 2012

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This