Select Page

Fotoblog en Storify HAN Juridisch Dictee 2012

Fotoblog en Storify HAN Juridisch Dictee 2012

Wat was het ook alweer, jurisdictie of juristictie? Taal is het belangrijkste gereedschap in de juridische wereld. Om dat te onderstrepen, organiseerde de opleiding HBO-Rechten samen met studievereniging Fides en de alumnivereniging op 19 april 2012 het tweede HAN Juridisch Dictee voor al haar studenten en relaties.

In de sfeervolle St. Stevenskerk in Nijmegen presenteerde Thom de Graaf, oud-burgemeester van Nijmegen een pittige tekst, geschreven door Gerard van Keeken, docent Staats- en bestuursrecht bij de opleiding HBO-Rechten.

Hieronder een paar foto’s van de middag. De complete set vind je online en hier op de foto pagina van HBO-Rechten.
Klik op een foto voor een grotere versie en om door de set te bladeren. De link naar de originele foto staat dan onder de foto en daar is de foto ook te downloaden (Actions-All Sizes-download link).

Complete set en slideshow

Hieronder de Storify.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This