Select Page

Videoblogs: from HAN to Oxford

Videoblogs: from HAN to Oxford

Vierdejaarsstudente Pramila Rijal van de internationale opleiding Life Sciences heeft de NDM Prize Studentship gekregen. Hiermee verwerft zij een plaats voor promotieonderzoek op The Weatherall Institution of Molecular Medicine van de Universiteit van Oxford.

Pramila gaat na haar afstuderen bij de HAN voor haar PhD immunologisch onderzoek verrichten, onder leiding van Prof. Alain Townsend.

De uit Nepal afkomstige Pramila Rijal volgt bij de HAN sinds 2008 de bacheloropleiding Life Sciences, de Engelstalige opleiding op het gebied van biochemie. Voor haar afstudeerstage verwierf zij een plek in het laboratorium van het Weatherall Institution of Molecular Medicine (WIMM), dat deel uitmaakt van de Universiteit van Oxford.

Onder de indruk
Sinds september doet zij daar onderzoek naar de isolatie en karakterisering van menselijke monoklonale antilichamen tegen het Influenza A-virus (het griepvirus). Haar supervisor en collega’s in het lab waren zo onder de indruk van Pramila’s prestaties, dat zij haar stimuleerden mee te dingen naar de NDM Prize Studentship.

Pramila Rijal: ‘Mijn supervisor en mijn laboratoriumcollega’s hebben me ontzettend geholpen bij het voorbereiden van mijn presentatie. Toen ik het bericht met de uitslag kreeg, voelde het alsof ik ging vliegen. Ik ben zo blij dat ik op dit laboratorium mag werken. Zo’n kans krijg je maar zelden!’

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This