Select Page

Videoblog: Oscar en Wouter over opleiding HAN Human Resource Management

Videoblog: Oscar en Wouter over opleiding HAN Human Resource Management

In het kader van de FEMOPEN campagne hebben we Oscar en Wouter even kort laten vertellen wat ze van de opleiding HRM vinden en wat er zoal bij komt kijken. Zo krijgen a.s. studenten een kijkje in de (HRM) keuken.

Oscar zit in het 1e jaar, zijn propedeusejaar dus. Hij vertelt ons waarom hij voor de HAN en voor HRM heeft gekozen, welke vakken hij zoal krijgt, wat de opleiding uniek maakt en legt hij uit waarom je HRM zou kunnen kiezen.

Wouter zit in het 2e jaar van de opleiding Human Resource Management en ook hij vertelt ons waarom hij gekozen heeft voor deze opleiding en wat hij er zo leuk aan vindt.
Klik verder voor de 2 video’s van Oscar en Wouter.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This