Select Page

Videoblog: Oscar en Wouter over opleiding HAN Human Resource Management

Videoblog: Oscar en Wouter over opleiding HAN Human Resource Management

In het kader van de FEMOPEN campagne hebben we Oscar en Wouter even kort laten vertellen wat ze van de opleiding HRM vinden en wat er zoal bij komt kijken. Zo krijgen a.s. studenten een kijkje in de (HRM) keuken.

Oscar zit in het 1e jaar, zijn propedeusejaar dus. Hij vertelt ons waarom hij voor de HAN en voor HRM heeft gekozen, welke vakken hij zoal krijgt, wat de opleiding uniek maakt en legt hij uit waarom je HRM zou kunnen kiezen.

Wouter zit in het 2e jaar van de opleiding Human Resource Management en ook hij vertelt ons waarom hij gekozen heeft voor deze opleiding en wat hij er zo leuk aan vindt.
Klik verder voor de 2 video’s van Oscar en Wouter.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This