Select Page

Videoblog: Marleen en Karlijn over Pensioenspreekuur op 6 mrt van HAN Financial Services Managament

Videoblog: Marleen en Karlijn over Pensioenspreekuur op 6 mrt van HAN Financial Services Managament

Op 6 maart 2012 wordt er op de Arnhemse campus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) een pensioenspreekuur gehouden. Speciaal getrainde studenten van de opleiding Financial Services Management (FSM) beantwoorden vragen van particulieren over hun persoonlijke situatie. Consumenten krijgen op laagdrempelige wijze inzicht in hun eigen pensioensituatie en studenten leren cliënten helpen met pensioenvragen.

Dinsdag 6 maart 2012
Van 13.00 – 21.30 uur
Ruitenberglaan 31 in Arnhem

De pensioenspreekuren worden ondersteund door CentiQ, Wijzer in Geldzaken, een initiatief van het Ministerie van Financiën.

Aanmelden kan via http://www.wijzeringeldzaken.nl/pensioenspreekuren of marijke.pape@han.nl

http://www.han.nl/gebied/economie-management-recht/nieuws/nieuws/pensioenvrag…

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Margret Timmermans

    Hallo Karlijn en Marleen, na zo’n wervend filmpje komen de bezoekers vast toegestroomd. Goed gedaan!
    Margret Timmermans

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This