Select Page

Videoblog: 26 januari 2012 HAN Lean Event Proces verbeteren: tijd maken!

Videoblog: 26 januari 2012 HAN Lean Event Proces verbeteren: tijd maken!

Bedrijven in de regio worden onder druk van concurrentie gedwongen voortdurend te verbeteren. Meer en meer bedrijven, ook in het MKB, passen daarom Lean toe om hun concurrentiekracht te vergroten.

Het Lectoraat Lean van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (onder leiding van Dr Vincent Wiegel) ondersteunt bedrijven hierbij, door het delen van ervaring en kennis op het gebeid van Lean. Dit is dan ook hét doel van het HAN Lean Event dat op 26 januari 2012 voor de vierde maal wordt georganiseerd.

Het thema in 2012 is:

Proces verbeteren: tijd maken!

http://www.leancircle.net

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Videoblog: studenten minor Wordclass Performance over hun Lean project | HANs on Experience - [...] zijn nog plaatsen voor het HAN Lean Event op 26 januari 2012. In deze video vertelt Stef Tiggeloven van…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This