Select Page

Test met Auto Featured Image plugin

Test met Auto Featured Image plugin

WordPress › Auto Featured Image « WordPress PluginsTot nu toe voegde ik de Featured Image die je op de homepagina ziet met de hand toe. Dat is omslachtig en als ik op mijn ipad een blog schreef niet mogelijk. Met deze Auto Featured Image plugin zou dat automatisch moeten gaan.
Als het goed is pakt ie het eerste plaatje in een blogpost. Even proberen dus.

Een plaatje gemaakt via Skitch van mijn scherm en dat hier geuploaded in de blog. Als dit lukt kan dat dus ook op een ipad, want daar heb ik ook Skitch op. Het plaatje moet geuploaded worden naar WordPress en de plugin doet de rest als het goed is. Als ik de preview bekijk zie ik het Featured Image in ieder geval al naast de titel staan.

Update: Het werkt dus! Mooie lifehack. Trouwens de plugin maakt ook automatisch een plaatje van een youtube video als die in je post staat en van externe links. Dus als het goed is moet er nu altijd een features image op de homepage staan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Antoine van Dinter

  @Hans:disqus Leuke app dat skitch. Die kende ik nog niet. Handig ook als je iemand snel iets wil laten zien m.b.v. een screenshot.

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   Ja hele handige app zowel op iPad als Mac. Ik gebruik het altijd voor screenclips.

   Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This