Select Page

Fotoblog: Ondernemer voor de klas-dag

Fotoblog: Ondernemer voor de klas-dag

HAN studenten organiseerden in opdracht van Small Business en Retailmanagement en Centrum voor Ondernemers van de HAN het project Ondernemer voor de klas.

10 januari werd er in de ochtend afgetrapt met ondernemers en een inspirerende presentatie van Arko van Brakel in de Droom! in Elst.
In de middag gingen de ondernemers naar de scholen met hun verhaal.

Bekijk hieronder de foto’s. Je kunt op de een foto klikken voor een vergroting en dan met de pijltjestoetsen door het album gaan.

Daaronder zie je de Storify met allerlei bronnen die aandacht besteed hebben aan het project. De bronnen komen van twitter, google, youtube, flickr. De Storify moet even inladen. Zodra je onderaan het Storify logo ziet is de timeline volledig afgebeeld.

Uiteraard komt er ook nog een video-impressie van de dag hier op deze blog. Keep you posted.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This