Select Page

Fotoblog: Ondernemer voor de klas-dag

Fotoblog: Ondernemer voor de klas-dag

HAN studenten organiseerden in opdracht van Small Business en Retailmanagement en Centrum voor Ondernemers van de HAN het project Ondernemer voor de klas.

10 januari werd er in de ochtend afgetrapt met ondernemers en een inspirerende presentatie van Arko van Brakel in de Droom! in Elst.
In de middag gingen de ondernemers naar de scholen met hun verhaal.

Bekijk hieronder de foto’s. Je kunt op de een foto klikken voor een vergroting en dan met de pijltjestoetsen door het album gaan.

Daaronder zie je de Storify met allerlei bronnen die aandacht besteed hebben aan het project. De bronnen komen van twitter, google, youtube, flickr. De Storify moet even inladen. Zodra je onderaan het Storify logo ziet is de timeline volledig afgebeeld.

Uiteraard komt er ook nog een video-impressie van de dag hier op deze blog. Keep you posted.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This