Videoblog: Kick off Online Marketingplan HAN Commerciele Economie

Videoblog: Kick off Online Marketingplan HAN Commerciele Economie

Video impressie van de kick off van de module Online Marketing van Commerciele Economie.

Internet valt niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en bedrijven proberen dan ook massaal de consument via digitale wegen te bereiken. In deze module tijdens periode 2 gaan studenten zich dan ook verdiepen in de online communicatiewereld!

Online marketing in de horeca
De meeste studenten bezoeken met enige regelmaat een kroeg, discotheek of restaurant, tenminste dat nemen we aan…. Achter de horeca-gelegenheden op de Korenmarkt in Arnhem en de Molenstraat in Nijmegen zit een groot bedrijf met wie de studenten tijdens dit project gaan samenwerken: Oubaha Beheer. Zij zien graag hun kroegen en restaurants beter op internet vertegenwoordigd en willen daarin graag advies van de studenten. Studenten zullen met heel andere ogen naar het nachtleven gaan kijken!

Kick-Off
De aftrap van het project vond plaats op maandag 7 november in het Auditorium in het FEM-gebouw aan de Laan van Scheut in Nijmegen.
Tijdens deze kick-off introduceerde de opdrachtgever zich en gaf alle informatie die nodig is om het project tot een goed einde te brengen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This