Vakkanjers strijden bij HAN om finaleplaats

Vakkanjers strijden bij HAN om finaleplaats

Van 28 november tot 2 december 2011 vliegen de vonken er letterlijk af bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De Faculteit Techniek aan de Ruitenberglaan in Arnhem is dan gastheer van de Vakkanjer-selectiewedstrijden. Hier strijden tientallen (regionale) techniektalenten om een plek in de landelijke finale.

Het is de eerste keer dat de HAN het strijdtoneel is voor de Vakkanjers. Voor de hogeschool past dit evenement prima in het rijtje activiteiten om techniek in de spotlights te zetten, net als programma’s voor middelbare scholieren zoals de Open Dagen en meeloopdagen.

Beter beeld van techniek
De vraag naar goed opgeleide vakmensen blijft toenemen. Het bedrijfsleven laat regelmatig weten dat er zonder nieuwe vakmensen echt een probleem ontstaat. Er kiezen nog steeds te weinig jongeren voor techniek, ondanks een prima carrièreperspectief. De VakkanjerWedstrijden dragen bij aan een beter beeld van techniek.

Finale in maart 2012
Bijna 50 Vakkanjers (aankomende vakmensen van ROC’s en bedrijven) werken in Arnhem maximaal vijf dagen achter elkaar aan hun opdrachten in de wedstrijdvakken: CAD-tekenen, industriële automatisering en mechatronica. De beste deelnemers plaatsen zich voor de landelijke finale in maart 2012.

Pers en publiek zijn welkom bij de HAN:
· 28 november van 18.00 – 20.30 uur: Industriële Automatisering en Mechatronica
· 30 november van 18.00 – 20.30 uur Mechatronica en CAD-tekenen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This