Select Page

Presentatie Social media: een beweging bij mensen

Presentatie Social media: een beweging bij mensen

Social media bij GGM
Vorige week en vandaag mocht ik tussen de 45 en 50 collega’s van de HAN een presentatie geven over social media. Bij het Instituut Social Studies van de faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij (ggm) van de HAN gaan ze aan de slag met social media. Ik werd gevraagd of ik daar aan mee wilde werken. En aangezien ik de HAN en social media een warm hart toedraag was ik daar graag toe bereid.
Ik vond het belangrijk om te starten met het schilderen van het landschap, of liever de context waarin social media op komt. Want in mijn visie is het vooral een verandering van en bij mensen die de drijvende kracht zijn en niet de technologische vooruitgang.

Communicatieve zelfsturing
Degenen die deze weblog al langer lezen weten dat het dan meer een filosofisch uitgangspunt is van de mens centraal, de onderstroom en de Tussentijd. Op weg naar communicatieve zelfsturing en komend vanuit het tijdperk van sociale regelgeving. Een inspirerende gedachte. Met die gedachte in het achterhoofd komen de tooltjes vanzelf als je wilt, er klaar voor bent.

De presentatie
Hieronder mijn sheets. De youtube video’s zitten er ook in. Rechts zit een “knop” waarmee je de presentatie beeldvullend kunt maken.
Je kunt ze downloaden en doorsturen. Je kunt ze ook in SlideShare bekijken.

Reageer
En als je wilt laten weten hoe je het vond dan stel ik het op prijs. Laat het eens weten hieronder in de reacties als je wilt?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Jo Freeks

  Hallo Hans,

  Erg bedankt voor het delen van u presentatie. Ik ga onmiddelijk de presentatie ook doorsturen via facebook. Social Media gaat steeds belangrijker worden. Daarom is dit onderwerp erg interessant om te presenteren. 

  Jo Freeks
  http://www.goaltrainingen.nl

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This