Select Page

Presentatie Let’s Connect!

Presentatie Let’s Connect!

Gisteren (vrijdag 4 november 2011) mocht ik een presentatie geven aan de 2e jaars studenten van de opleiding HAN Commerciële Economie en International Business and Languages tijdens de terugkomdag voor stagiaires: Let’s Connect! In het imposante en prachtige auditorium van de FEM zaten ongeveer 100 studenten die zich kwamen oriënteren op hun stage en 30 studenten die al bezig zijn met hun stage.

Hieronder de presentatie die ik gaf over de inzet van social media voor het online netwerken. De videootjes die ik liet zien heb ik ook in de presentatie zitten.

De presentatie is ook in SlideShare te vinden.
Ik verwijs in de presentatie ook naar HAN FEM weblog Vergroot je Wereld. Studenten die mee willen bloggen kunnen hier kijken hoe zich aan te melden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This