Select Page

Foto’s en Storify HAN Small Business Day 2011 #SBday

Foto’s en Storify HAN Small Business Day 2011 #SBday

De opleiding Small Business en Retail Management organiseerde op vrijdag 11 november de 1e editie van de Small Business Day.
Het is een mini-startersdag voor (aankomende) studenten en alumni die tijdens en/of na hun studie een bedrijf willen starten. Studenten van de opleiding toonden hun bedrijvigheid in het nieuwe hoofdgebouw van de Faculteit Economie en Management (FEM) aan de Laan van Scheut in Nijmegen. Er was een informatiemarkt en er waren workshops over ondernemen. Topondernemer en selfmade miljonair Laurens Simonse gaf een lezing over zijn carrière.

Hieronder enkele foto’s en de Storify met alle tweets, foto’s en link.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This