Select Page

Videoblog: Minister Schultz van Haegen bezoekt ACE op Ecomobiel beurs

Videoblog: Minister Schultz van Haegen bezoekt ACE op Ecomobiel beurs

Een nieuwe videoblog: Minister Schultz van Haegen bezoekt ACE op Ecomobiel beurs In deze video een uitgebreid verslag van het gesprek dat Marc de Leeuw, directeur HAN Automotive had met minister Schultz van Haegen. Hij legt uit wat ACE is en de doelstellingen zijn.
De minister praat vervolgens met een student over zijn ervaringen in het ACE programma en Kyra Rothuizen kon de minister nog net even 2 vragen stellen namens de blog HAN Studeer Techniek.

Relevante links:
Korte impressie
Foto’s
Presentatie ACE

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This