Select Page

Videoblog: impressie bezoek minister Schultz van Haegen aan ACE

Videoblog: impressie bezoek minister Schultz van Haegen aan ACE

Gisteren was de Ecomobiel beurs. ACE (Automotive Center of Expertise) had daar ook een stand. Daarin werd het talentprogramma van de samenwerkende hogescholen Fontys en de HAN getoond. Minister Schultz van Haegen kwam een kijkje nemen op de stand. In deze video een korte impressie van het bezoek en de rest van de dag. Er komt ook nog een uitgebreide video met daarin het gesprek dat Marc de Leeuw, directeur HAN Automotive had met de minister. Daarnaast in die video ook een gesprek van de minister met een student en met ons.

De foto’s en de presentatie vind je ook op dit blog in eerdere postings. Klik op de tag ACE onder dit bericht om de postings te zien.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Videoblog: Minister Schultz van Haegen bezoekt ACE op Ecomobiel beurs | HANs on Experience - [...] Videoblog: impressie bezoek minister Schultz van Haegen aan ACE Gisteren was de Ecomobiel beurs. ACE (Automotive Center of Expertise)…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This