Select Page

Videoblog: Facility Management HAN EMR Alexander Vijghen 3e jaars student

Videoblog: Facility Management HAN EMR Alexander Vijghen 3e jaars student

Een nieuwe videoblog: Facility Management HAN EMR Alexander Vijghen 3e jaars student De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft een opleiding Facilitiy Management. Die valt onder de faculteit Economie, Management en Recht. Alexander Vijghen doet die opleiding en is 3e jaars. Meer weten over wat hij ervan vindt of om meer te weten te komen over deze opleiding, bekijk dan deze video. Met ook een inkijkje in het prachtige nieuwe pand van de faculteit in Nijmegen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This