Select Page

Uitnodiging bijeenkomst Samen aan de slag! Duurzaam bouwen, renoveren en beheer in de regio Arnhem-Nijmegen

Uitnodiging bijeenkomst Samen aan de slag! Duurzaam bouwen, renoveren en beheer in de regio Arnhem-Nijmegen

Op woensdag 21 september vindt vanaf 12.00 uur een bijeenkomst plaats van Dubonetwerk regio Arnhem-Nijmegen in de aula van de HAN, faculteit Techniek in Arnhem, met als thema “Samen aan de slag! Duurzaam bouwen, renoveren en beheer in de regio Arnhem-Nijmegen”. Een aantal bedrijven presenteren zich op die dag (nulenergie, passief bouwen, ecologisch bouwen, etc.), er worden lezingen gehouden en bij de entree wordt onder andere het Afrikahuis van DKC opgesteld.
Toegang gratis, graag even aanmelden bij info@stichtingdubonetwerk.nl
Ook interessant voor studenten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This