Per 1 sept. ook bloggen en vloggen voor HAN FEM

Per 1 sept. ook bloggen en vloggen voor HAN FEM

Per 1 sept. ben ik voor 1.5 dag werkzaam bij HAN Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV) voor het FEM team. Dus voor de faculteit Ecomomie, Management en Recht (@HAN_EMR). Leuk! Vanochtend heb ik al een gepsrek gehad met Masja van Fruchten (@masjavfruchten), instituutsdirecteur van International Business & Communication. Masja blog zelf op Scoolinnovation.

Hans Brouwer, directeur HAN MCV (@hans1brouwer) schreef het volgende op de interne MCV blog BUZZ:

Hans Mestrum versterkt ons team MCV FEM per 1 september. Hans gaat als nieuwe media specialist/blogger/vlogger bijdragen aan de performance van de Faculteit Economie en Management op de sociale media. Hans zal dit enerzijds doen door het maken van de van hem bekende blog- en vlogpost’s en anderzijds zal hij het community management vorm geven waarbij hij gericht docenten van de FEM meeneemt opdat die straks zelf deze rol op zich nemen. Hans werkt bij de FEM voor 1,5 dag per week. Per 1 januari wordt daar nog een dag extra voor corporate aan toegevoegd. De overige dagen blijft Hans voor Techniek bloggen en vloggen.

Hans Brouwer

Fijn om zo mijn vleugels binnen de HAN te mogen en kunnen uitslaan. De HAN geeft je de ruimte is de slogan 😉 Binnenkort uiteraard meer hier met vlogs, blogs etc.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This