Select Page

Per 1 sept. ook bloggen en vloggen voor HAN FEM

Per 1 sept. ook bloggen en vloggen voor HAN FEM

Per 1 sept. ben ik voor 1.5 dag werkzaam bij HAN Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV) voor het FEM team. Dus voor de faculteit Ecomomie, Management en Recht (@HAN_EMR). Leuk! Vanochtend heb ik al een gepsrek gehad met Masja van Fruchten (@masjavfruchten), instituutsdirecteur van International Business & Communication. Masja blog zelf op Scoolinnovation.

Hans Brouwer, directeur HAN MCV (@hans1brouwer) schreef het volgende op de interne MCV blog BUZZ:

Hans Mestrum versterkt ons team MCV FEM per 1 september. Hans gaat als nieuwe media specialist/blogger/vlogger bijdragen aan de performance van de Faculteit Economie en Management op de sociale media. Hans zal dit enerzijds doen door het maken van de van hem bekende blog- en vlogpost’s en anderzijds zal hij het community management vorm geven waarbij hij gericht docenten van de FEM meeneemt opdat die straks zelf deze rol op zich nemen. Hans werkt bij de FEM voor 1,5 dag per week. Per 1 januari wordt daar nog een dag extra voor corporate aan toegevoegd. De overige dagen blijft Hans voor Techniek bloggen en vloggen.

Hans Brouwer

Fijn om zo mijn vleugels binnen de HAN te mogen en kunnen uitslaan. De HAN geeft je de ruimte is de slogan 😉 Binnenkort uiteraard meer hier met vlogs, blogs etc.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This