Select Page

Fotoblog: minister Schultz van Haegen bezoekt ACE op Ecomobiel beurs

Fotoblog: minister Schultz van Haegen bezoekt ACE op Ecomobiel beurs

Vandaag en morgen staat ACE (Automotive Center of Expertise) op de Ecomobiel beurs. ACE is een samenwerking tussen HAN Automotive, Fontys en het bedrijfsleven. Het voornaamste doel van ACE is het verhogen van het aantal nieuwe automotive studenten om aan de toenemende vraag van de sector te voldoen. Door het aanbieden van een talentenprogramma met unieke projecten en onderzoek op hoog niveau, worden ACEstudenten voorbereid op een veelzijdig automotive beroep.

Vandaag was minister Schutz van Haegen op bezoek op de stand van ACE, waar zij een gesprek had met Marc de Leeuw directeur van HAN Automotive. Hieronder de foto’s. Uiteraard hebben we ook een video van het gesprek. Die komt morgen online.

Klik op een foto voor een vergroting en om door het foto-album te kunnen gaan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Videoblog: Minister Schultz van Haegen bezoekt ACE op Ecomobiel beurs | HANs on Experience - [...] links: - Korte impressie - Foto’s - Presentatie [...]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This