Select Page

Videoblog: 1e dag festiviteiten nieuwbouw HAN faculteit Economie & Management

Videoblog: 1e dag festiviteiten nieuwbouw HAN faculteit Economie & Management

Ik kwam deze video tegen in YouTube. Leuk!

De komende twee weken worden dagelijks – 29 augustus tot en met 9 september 2011 – feestelijke activiteiten georganiseerd. Men wordt verrast met verschillende leuke acties en mooie prijzen om te winnen, waaronder een iPad 2!

Twitter dus mee: #FEMistop

Video door Susanne Brands (@susanneBrands22) en Kevin Shuttleworth (@kevWatch).

QR code FEM is TOP Deze QR code kun je inscannen om naar de mobile website te gaan. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon op de link hiervoor klikken,. Op die mobile website de acties, zoals foto’s insturen en een speurtocht mbv QR codes door het pand, nieuws en andere interessante zaken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This