Select Page

Videoblog: 1e dag festiviteiten nieuwbouw HAN faculteit Economie & Management

Videoblog: 1e dag festiviteiten nieuwbouw HAN faculteit Economie & Management

Ik kwam deze video tegen in YouTube. Leuk!

De komende twee weken worden dagelijks – 29 augustus tot en met 9 september 2011 – feestelijke activiteiten georganiseerd. Men wordt verrast met verschillende leuke acties en mooie prijzen om te winnen, waaronder een iPad 2!

Twitter dus mee: #FEMistop

Video door Susanne Brands (@susanneBrands22) en Kevin Shuttleworth (@kevWatch).

QR code FEM is TOP Deze QR code kun je inscannen om naar de mobile website te gaan. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon op de link hiervoor klikken,. Op die mobile website de acties, zoals foto’s insturen en een speurtocht mbv QR codes door het pand, nieuws en andere interessante zaken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This