Select Page

Fotoblog: Intro HTS Autotechniek 2011 dag 1

Fotoblog: Intro HTS Autotechniek 2011 dag 1

Klik op een foto voor vergroting en de mogelijkheid om door de album te gaan. Onder de foto staat de link naar de foto in het foto-archief in Flickr. Uiteraard staan de foto’s ook op de fotopagina van HTS Autotechniek.

De nieuwe 1ste jaars van de HTS Autotechniek van de HAN verzamelden zich voor de 1e dag. Na het inschrijven voor de introductie en het inleveren van de bagage werd er gestart met een fietstocht naar het bungalowpark Coldenhove te Eerbeek.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This