Select Page

Feestweek Faculteit HAN Economie en Management ondersteund met mobile app

Feestweek Faculteit HAN Economie en Management ondersteund met mobile app

FEM is TOPDe Faculteit Economie en Management (FEM) heeft vanaf dit studiejaar een nieuw gebouw in Nijmegen (foto’s op FaceBook) en daar zijn ze trots op. Daarom organiseert de HAN de eerste 2 weken in het nieuwe studiejaar van 29 augustus tot en met 9 september dagelijks feestelijke activiteiten. De medewerkers en studenten worden verrast met verschillende acties en er zijn mooie prijzen te winnen.

Leuk dat deze actie ondersteunt wordt met een mobiele app . Op die app zijn diverse social media tools toegepast in acties , zoals het gebruik van:

QR code FEM is TOP – Foursquare – Sensatie op lokatie: Check in op foursquare of vertel op twitter dat je in het nieuwe gebouw van de FEM op Laan van Scheut 10 (#LvS10 ) bent met de tag #FEMisTOP. Deelnemers maken kans op coole gadgets.
– QR codes – Ken de FEM: In het nieuwe gebouw hebben we een aantal codes verstopt. Zoek de codes en maak kans op een dinerbon ter waarde van €100.-.
– Mobypicture – FEM IN BEELD : Maak een mooie, leuke, opvallende foto van het nieuwe gebouw van de FEM, stuur die via mobypicture naar twitter met als titel #FEMisTOP en maak kans op een iPAD2.
Slideshare mobile: presentaties van HAN University

#FEMisTOP - HAN MobileVerder zijn op de app een wegwijzer (info over en in het gebouw), agenda en het laatste nieuws van de FEM te vinden.

En als je eens een QR code wilt uitproberen (ja dat rare vlakje met hokjes en streepjes) dan is de bovenstaande QR code wel leuk. Als je die inscant met bijv. je iphone en een QR codescanner zoals QR Reader dan kom je automagisch op de mobile website van deze actie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This