Select Page

Videoblogs: Wie rijdt het verst op 1 liter benzine?

Videoblogs: Wie rijdt het verst op 1 liter benzine?

Zuinigheidswedstrijd van studenten HTS Autotechniek van de HAN op het Midland Circuit in Lelystad. Zelf ontworpen en gebouwde voertuigen gingen de strijd aan om zo ver mogelijk te rijden op 1 liter benzine. Ofwel de HAN ecomarathon.
Hieronder een impressie van de dag en een bezoekje aan enkele teams. Klik op een foto om de video af te spelen of ga naar de playlist in youtube. Na het klikken kun je de video ook in full HD bekijken (1080p) en full-screen. Net zoals andere video’s op dit blog. Klik daarvoor op het pijltje bij 360 en kies je gewenste kwaliteit. Helemaal rechts staat de full-screen knop.

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”03446072266E3C71″ playerLocation=”shadowbox”]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This