Select Page

Videoblogs: Wie rijdt het verst op 1 liter benzine?

Videoblogs: Wie rijdt het verst op 1 liter benzine?

Zuinigheidswedstrijd van studenten HTS Autotechniek van de HAN op het Midland Circuit in Lelystad. Zelf ontworpen en gebouwde voertuigen gingen de strijd aan om zo ver mogelijk te rijden op 1 liter benzine. Ofwel de HAN ecomarathon.
Hieronder een impressie van de dag en een bezoekje aan enkele teams. Klik op een foto om de video af te spelen of ga naar de playlist in youtube. Na het klikken kun je de video ook in full HD bekijken (1080p) en full-screen. Net zoals andere video’s op dit blog. Klik daarvoor op het pijltje bij 360 en kies je gewenste kwaliteit. Helemaal rechts staat de full-screen knop.

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”03446072266E3C71″ playerLocation=”shadowbox”]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This