Select Page

Videoblogs: Spellen voor de basisschool

Videoblogs: Spellen voor de basisschool

De studenten van HAN Embedded Systems Engineering startte een tijdje terug met het ontwerpen van spellen voor leerlingen van de basisschool. Ik blogde daar al eens over met een aantal videoblogs. Gisteren moesten ze hun eindproduct presenteren aan de docenten en medestudenten.
Tijd om een kijkje te nemen dus en eens wat navraag te doen wat ze nu eigenlijk gemaakt hebben. Verrassende spellen! Hierboven wat foto’s uit Flickr en hieronder de video’s. Klik op een plaatje om de foto te bekijken of de video af te spelen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This