Select Page

Video’s GasTerra Transitie Jaarprijs 2011: STEM op HAN Techniek studenten

Video’s GasTerra Transitie Jaarprijs 2011: STEM op HAN Techniek studenten

De videootjes van de genomineerde voor de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011 zijn klaar en staan online. We kunnen nu dus ook stemmen. En natuurlijk vragen we jullie om te stemmen op de HAN Techniek studenten. Want er gaat ook een prijs naar dat team wat de meeste stemmen via internet heeft gekregen!
Hieronder de nominatie video’s van de beide teams: de GFT-vreter en de Flex WKK. Onder de video de link naar de pagina om te stemmen. De GFT-vreter vind je daar helemaal bovenaan links en de Flex WKK helemaal onderaan links.

Help je onze studenten aan een stem?


stem gft-vreter


stem flex wkk

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This