Select Page

Video’s GasTerra Transitie Jaarprijs 2011: STEM op HAN Techniek studenten

Video’s GasTerra Transitie Jaarprijs 2011: STEM op HAN Techniek studenten

De videootjes van de genomineerde voor de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011 zijn klaar en staan online. We kunnen nu dus ook stemmen. En natuurlijk vragen we jullie om te stemmen op de HAN Techniek studenten. Want er gaat ook een prijs naar dat team wat de meeste stemmen via internet heeft gekregen!
Hieronder de nominatie video’s van de beide teams: de GFT-vreter en de Flex WKK. Onder de video de link naar de pagina om te stemmen. De GFT-vreter vind je daar helemaal bovenaan links en de Flex WKK helemaal onderaan links.

Help je onze studenten aan een stem?


stem gft-vreter


stem flex wkk

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This