Select Page

Videoblog: Workshop Informatievaardigheden aan docenten HAN Built Environment

Videoblog: Workshop Informatievaardigheden aan docenten HAN Built Environment

Hieronder de video en de sheets van de workshop Informatievaardigheden die Jose Jagerman van Studiecentra HAN gaf aan docenten van Bouwkunde en Civiele Techniek van de HAN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Irma van Zanten-van Houts

  Dag Hans,
  Dank je voor de mooie samenvatting van deze pilot Informatievaardigheden voor docenten. Voor mij is het leerzaam omdat ik deze training tot nu toe alleen aan studenten heb gegeven. Bovendien is het leuk om zo te zien hoe jij te werk gaat. Complimenten.

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   Hallo Irma,
   bedankt voor je reactie. Leuk om dat zo eens mee te maken. Voor mij trouwens ook weer een mooi leermoment doordat ik nu voor het eerst op mijn mac dit filmpje heb ge-edit 😉

   Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This