Select Page

Videoblog: voorbereiding Wouter van de Laar voor Gasterra nominatie

Videoblog: voorbereiding Wouter van de Laar voor Gasterra nominatie

Wouter van de Laar, HAN student Werktuigbouwkunde, is een van de 2 nominaties van HAN Techniek voor de Gasterra Transistiejaarprijs 2011. Hij ontwikkelde een variant op het concept WKK. Ofwel Warmtekrachtkoppeling. Een wankelmotor in combinate met een generator uit een windturbine. De unit kan decentraal elektriciteit, warmte en koud opwekken.

Om de nominatie kracht bij te zetten wordt er een promotiefilmpje gemaakt door Gasterra in een studio. En natuurlijk moest daarvoor geoefend worden. We waren daar even bij en filmden dat. Uiteraard komen we nog terug op het event dat op 8 juni in Burgerszoo in Arnhem wordt gehouden. Zodra de promotiefilmpjes online staan en er gestemd kan worden, zal dat hier vermeld worden.

Hieronder de video en de sheets.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This