Videoblog: voorbereiding Wouter van de Laar voor Gasterra nominatie

Videoblog: voorbereiding Wouter van de Laar voor Gasterra nominatie

Wouter van de Laar, HAN student Werktuigbouwkunde, is een van de 2 nominaties van HAN Techniek voor de Gasterra Transistiejaarprijs 2011. Hij ontwikkelde een variant op het concept WKK. Ofwel Warmtekrachtkoppeling. Een wankelmotor in combinate met een generator uit een windturbine. De unit kan decentraal elektriciteit, warmte en koud opwekken.

Om de nominatie kracht bij te zetten wordt er een promotiefilmpje gemaakt door Gasterra in een studio. En natuurlijk moest daarvoor geoefend worden. We waren daar even bij en filmden dat. Uiteraard komen we nog terug op het event dat op 8 juni in Burgerszoo in Arnhem wordt gehouden. Zodra de promotiefilmpjes online staan en er gestemd kan worden, zal dat hier vermeld worden.

Hieronder de video en de sheets.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This