Videoblog: Music Shoes HAN CMD studenten bij opening The People of the Labyrinths Arnhem

Videoblog: Music Shoes HAN CMD studenten bij opening The People of the Labyrinths Arnhem

Heerlijk weer, heerlijke mensen, heerlijke stofjes, prachtige winkel in een prachtige straat. Wat wil je nog meer?
Nou misschien wel de Music Shoes.

Je ziet alle ingrediënten in onderstaande video. Let speciaal op de schoenen. En dan op de schoenen met draadjes: de Music Shoes. Aan de voeten van de benen van de danseressen van Introdans. Want die schoenen maken de muziek. Door middel van druksensors en de bewegingen van de danseressen wordt de muziek gecreëerd. Niks geen mp3-tje dus of cd-tje. De muziek komt uit de schoenen en de benen!

Een bijzonder project van HAN studenten Communicatie & Multi-media Design van de Informatica, Media en Communicatie tak van de HAN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This