Select Page

Uitreiking Duurzaamheidsprijs Bouwkunde/Civiele Techniek

Uitreiking Duurzaamheidsprijs Bouwkunde/Civiele Techniek

HAN Bouwkunde/Civiele Techniek heeft voor course 7; De schutsluis, een wedstrijd uitgeschreven. De opdrachten zijn inhoudelijk getoetst op duurzaamheidcriteria. Deze criteria bevatten o.a. de gebieden: energie, materialen, water, transport, omgeving en installaties.

Vandaag heeft Dhr. Tönissen (Directeur van Built Environment) de prijs uitgereikt aan Rob Schepper, Thijmen Jansen, Rutger Lieverse, Bart Meekes, Michiel Bach en Roy Visser (groep 2, klas CT2A).

Deze groep heeft ruime aandacht voor duurzaamheid gehad gedurende het gehele ontwerpproces en verslaglegging. De jongens hebben o.a. FSC-hout voor de sluisdeuren en omloopriolen met energieopwekking (schoepenrad) toegepast. Daarnaast is er veel rekening gehouden met de bestaande bebouwing, het groen, de dijken en de uiterwaarden.

[miniflickr photoset_id=”72157626677802555″]Foto’s Duurzaamheidsprijs Bouwkunde/Civiele Techniek[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This