Select Page

Uitreiking Duurzaamheidsprijs Bouwkunde/Civiele Techniek

Uitreiking Duurzaamheidsprijs Bouwkunde/Civiele Techniek

HAN Bouwkunde/Civiele Techniek heeft voor course 7; De schutsluis, een wedstrijd uitgeschreven. De opdrachten zijn inhoudelijk getoetst op duurzaamheidcriteria. Deze criteria bevatten o.a. de gebieden: energie, materialen, water, transport, omgeving en installaties.

Vandaag heeft Dhr. Tönissen (Directeur van Built Environment) de prijs uitgereikt aan Rob Schepper, Thijmen Jansen, Rutger Lieverse, Bart Meekes, Michiel Bach en Roy Visser (groep 2, klas CT2A).

Deze groep heeft ruime aandacht voor duurzaamheid gehad gedurende het gehele ontwerpproces en verslaglegging. De jongens hebben o.a. FSC-hout voor de sluisdeuren en omloopriolen met energieopwekking (schoepenrad) toegepast. Daarnaast is er veel rekening gehouden met de bestaande bebouwing, het groen, de dijken en de uiterwaarden.

[miniflickr photoset_id=”72157626677802555″]Foto’s Duurzaamheidsprijs Bouwkunde/Civiele Techniek[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This