Select Page

Studententeam van de HAN ontwikkelt ‘Music Shoes’ voor modelabel

Studententeam van de HAN ontwikkelt ‘Music Shoes’ voor modelabel

Een studententeam van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) heeft in opdracht van modebedrijf en modelabel People of the Labyrinths (POTL) in Arnhem de Music Shoes ontwikkeld. Druksensoren in de schoenen verschaffen de dragers tijdens het dansen invloed op het geluid en de muziek. Introdans presenteert op maandagmiddag 30 mei de Music Shoes in een eigen choreografie tijdens de opening van de popup store van POTL.

De Music Shoes zijn ontwikkeld en gemaakt door vijf studenten van de HAN-opleiding Communication & Multimedia Design.

De demonstratie van de Music Shoes vindt maandagmiddag 30 mei plaats aan de Kerkstraat 3 in Arnhem om 16.30, 17.30 en 18.30 uur.

POTL staat voor People of the Labyrinths, een modebedrijf en modelabel gespecialiseerd in handgedrukte en met de hand geverfde creaties.

Maandag ga ik hier naar toe om foto’s te maken en video. Zie ik je ook?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This