HAN Wikibike: duurzame transportbakfiets voor ontwikkelingslanden

HAN Wikibike: duurzame transportbakfiets voor ontwikkelingslanden

HAN Techniek studenten van de opleidingen Autotechniek, Industrieel Product Ontwerpen en Technische Bedrijfskunde doen mee aan de African Bicycle Design Contest wiki-bike en ontwikkelden onderstaand concept voor een transportbakfiets op zonne-energie.

10 juni a.s. wordt de uitslag van de wedstrijd bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats in het gemeentehuis van Nijmegen en het Velorama in Nijmegen. Het programma is als volgt:

12.30 – 13.00 Welcome at the City Hall of Nijmegen by the Municipal Councillor mr. Jan van der Meer
13.00 – 15.30 Presentations
15.30 – 16.30 Visit to the National Bicycle Museum Velorama while the Jury meets to decide who will be the winner.
16.30 – 17.00 Prizegiving at Hotel Courage, next to the Velorama
17.00 – 19.00 Drinks to celebrate this day

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This