Fotoblog: Workshop informatievaardigheden docenten HAN Built Environment

Fotoblog: Workshop informatievaardigheden docenten HAN Built Environment

Jose Jagerman van Studiecentra HAN gaf een workshop Informatievaardigheden aan docenten van Bouwkunde en Civiele Techniek van de HAN.

[miniflickr photoset_id=”72157626687305891″]Foto’s Workshop informatievaardigheden docenten HAN Built Environment[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Irma Van Houts

  Dag Hans,
  Dank je voor de gevarieerde weergave van de Pilot Informatievaardigheden voor docenten. Tot nu toe heb ik dezelfde cursus alleen aan studenten gegeven, dus ik vind het interessant om deze variant te leren kennen. Dank zij de videoblog kon ik even over de schouder meekijken.
  Bovendien vind ik het leuk om op deze manier te zien hoe jij te werk gaat. Complimenten.
  Hartelijke groeten,

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   @ivhouts:twitter  dank je wel. Ik vond het ook leuk om te doen. De video is ook mijn 1e video in iMovie, dus voor mij zit er weer een leermoment in 😉

   Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This