Select Page

Fotoblog: project HAN Music Shoes bij opening Pop-up shop POTL

Fotoblog: project HAN Music Shoes bij opening Pop-up shop POTL

Gisteren was de opening van de Pop-up shop van the People of the Labyrinths. In een warme, zonnige en drukbezochte Kerkstraat in Arnhem lieten danseressen van Introdans zien waartoe ze met hun Music Shoes in staat waren.

Deze schoenen waren namelijk voorzien van druksensoren die verbonden met een ontvanger en laptop e.d. door middel van beweging zelf muziek maakten. Dit project is gemaakt door studenten van de opleiding HAN Communicatie & Multi-media Design in het kader van het semester Ambient Intelligence.

Hieronder de foto’s.

[miniflickr photoset_id=”72157626847905290″]Foto’s HAN Music Shoews[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This