wmode transparent in Tubepress fixed

wmode transparent in Tubepress fixed

wmode transparent tubepress

Great thing fixed! Standard Tubepress installion comes with the problem that pulldown menu’s disappear behind the video as you can see in the picture. You can see the Tubepress at work on my videopages in the menu. Great plugin as it shows all or some youtube video’s from playlists a.s.o. without the need to enter them by hand when a new one is uploaded. But I did not like the effect of the pulldown menu being behind the video. But how to fix this. You cannot enter some code in the youtube video’s in Tubepress.

I did not know how to solve this problem. So opened an issue at the Google Forum of Tubepress. And great to see social media working again. Within 3 days the owner of the plugin solved it and posted it on the forum!

Just add:

$link->setQueryVariable(‘wmode’, ‘transparent’);

at line 58 in the file:

AbstractYouTubeEmbeddedStrategy.class.php

which you can find here: sys/classes/org/tubepress/impl/embedded/strategies/

Everything is fine now as you can see on the videopages and the thumbnail of this posting. Great work!!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This